gastenboek

Heeft u ons gezien en gehoord en wilt u ons laten weten wat u ervan vond? Stuur dan een mailtje naar: rhwjungbeker@gmail.com     Dankuwel! 🙂

 

Ingrid van den Boom schreef:
26 oktober 2016 om 07:48
Wat was het super om jullie op ons tuinfeest/bbq te hebben. Geweldige muziek en iedereen heeft ervan genoten. Echt een aanrader!

Els van looij. Tuinders vrouwen schreef:
1 maart 2017 om 22:20
We hebben genoten van jullie muziek.
Mede daardoor was het een hele leuke gezellige avond

Leonie Groeneveld schreef:
6 juni 2017 om 13:14
Was een hele fijne sound om naar te luisteren op de Ibiza markt in Willemstad.. vond het niet eens erg dat ik zo lang op de rest moest wachten die bij ieder kraampje 10 minuten bleven neuzen

Irene schreef:
24 juni 2017 om 13:55
De tweede keer dat ik van hun optreden mag genieten. De eerste keer bij mijn eigen feestje, mensen vonden het super. Eén van de gasten boekte direct voor hun feestje en dat was gisteren. Net ietsje te koud echter de muziek roept warmte en plezier op!
Hoop Saskia, Richard en Alfons nog vaak tegen te komen. (Er was nog een bandlid, weet de naam niet) maar ook hij was super,

Ad&Marja schreef:
27 juni 2017 om 20:12
Buiten dat Richard en Saskia goed zijn in de muziek willen wij doorgeven dat hij als de Klusjesman in Bergen op Zoom heel goed werk heeft afgeleverd bij het leggen van het laminaat op onze eerste verdieping en onze trap heeft hij ook in het laminaat gezet.
Wij hebben dus hele goede ervaringen met hem en zullen zeker weer een beroep op Richard gaan doen bij de volgende klus.
Bedankt, Richard

Cees en Dimphy Maartense schreef:
3 juli 2017 om 18:36
Zaterdag 1 juli waren jullie op mijn broer en schoonzus verjaardagsfeest in de tent op de kiek, jullie hebben heerlijke muziek gespeeld…de meeste aanwezige hebben erg genoten van jullie repetoire en hard meegezongen, ik persoonlijk heb zeker genoten van jullie samenspel…zeer zeker de hoge kwaliteit van het bespelen op jullie instrumenten.jullie zijn zeker aan te raden op andere partijen en feesten niet alleen op het muzikale maar ook op het menselijk vlak…heerlijk koppel zijn jullie….Bravo…

Chris schreef:
18 september 2017 om 19:03
Bedankt voor een warme gezellige middag met jullie op het podium tijdens de Krabbenfoor hier voor in café Les Vedettes! De muziek en de passie waarmee jullie gespeeld hebben werkte aanstekelijk, en het repertoire is gewoon super 60’s te gek. Was ook erg fijn dat jullie alles zelf goed onder controle hebben geen gekke vragen om kabeltjes of plugjes, gewoon professioneel zelfdragend, hopelijk tot volgend jaar of een andere gelegenheid, Chris & Gabrielle van Les Vedettes Café Culturel

Mia Nolten schreef:
8 oktober 2017 om 20:07
Gisteravond een superfeest gehad!!! Iedereen vond het geweldig, gezellige en goede muziek.Heeft u een feest maar nog geen muziek,bel Saskia en Richard, ze maken er een superfeest van. Nog veel succes met jullie geweldige band! Zeker een aanrader!! xxxxx

Maarten Stalpers schreef:
8 oktober 2017 om 20:48
Gisterenavond trio Kalimba gehoord.
Conclusie: veelzijdig, lekkere zangpartijen (ook meerstemmig, lekkere groove, leuke gitaarsolo’s). Vergeleken met andere muziekgezelschappen in de wijde omgeving is dit een toppertje!
Gaan we nog veel van horen….

Raoul en Els van Looij schreef:
24 december 2017 om 14:10
Door jullie enthousiasme en geweldige muziek is onze 40jarige bruiloft onvergetelijk geworden. kreeg vandaag nog mailtjes dat de muziek geweldig was. We zullen jullie zeker nog wel tegen komen bedankt.

Margarit Gerrits schreef:
24 juni 2018 om 14:25
We hebben genoten van jullie muziek op onze open dag van stichting de Nobele hoeve. wat was het leuk om muziek te horen uit de jaren 60-70. De mensen hebben genoten. Alles klopte. Het weer, de muziek, het eten, het publiek. Heel erg bedankt aan jullie muziekale, liefdevolle bijdrage . Margarit Gerrits

Dionne Deij schreef:
24 juni 2018 om 14:42
Gisteren (23 juni) was de Open Dag van Stichting de Nobele Hoeve waar ik heb mogen genieten van de muziek. Heerlijke muziek die fantastisch klonk! Het gaf de dag echt een speciaal tintje. Bijna iedereen kent de nummers dus meezingen gaat eigenlijk vanzelf, echt een aanrader!

Laura schreef:
30 juli 2018 om 15:26
Op de Krabbenfoor 2 uur genoten ! Hele leuke band en super muziek!

Dennis schreef:
30 juli 2018 om 15:56
Geluid goed, zang goed. Het was top op de Krabbenfoor. En slagwerk hoort er gewoon bij.

Christien schreef:
30 juli 2018 om 17:47
Jullie speelden weer de sterren uit de heMel op de Bergse krabbefoor

ank van beek schreef:
18 september 2018 om 13:41
Ik vond het het mooi en goed klinken
Wereldmuziek brengt mensen bij elkaar

Christine (Stichting Landgoed De Hertgang) schreef:
2 oktober 2018 om 12:56
Wat een gezellige sfeer wisten jullie te brengen tijdens de Nazomerfair op Landgoed De Hertgang in Halsteren, geweldig. Goede songs, goed geluid. Veel bezoekers liepen gezellig mee te neuriën, anderen zongen uit volle borst mee. De perfecte muzikale omlijsting voor zo’n evenement!

Yara schreef:
3 oktober 2018 om 18:01
Tijdens de Nazomerfair bij De Hertgang enorm genoten! Heerlijke meezing en meeswing muziek!

Lia Slappendel schreef:
25 november 2018 om 17:29
Afgelopen vrijdag enorm genoten van jullie bij de Stadsburger.
Heerlijke sfeer!
Top.
Ga zo door

Brigitte schreef:
1 december 2018 om 16:48
Soms klopt alles gewoon. Je kent het wel “wat gaan we vanavond doen? Nou, wij hadden dat op 1 december. Via FB zagen we dat er een bandje speelde in Cafe de Seack. Na de foto bestudeerd te hebben zag ik een bekend gezicht. Dat is altijd leuk natuurlijk. Wat een leuke band met heerlijke muziek waarvan je altijd wel iig een stuk tekst van weet du binnen no time stond heel het café luidkeels mee te bleiren. Top muziekanten, heerlijke avond gehad. Bedankt!

Danny van Strien schreef:
14 december 2018 om 01:04
Mooi gastenboek en website succes
Youtube Danny van strien

Rico schreef:
23 december 2018 om 12:05
21 December op een 50 jarige bruiloft genoten van de muziek,leuk wat roestig gedanst en natuurlijk meedoen met zingen (zelfs 70+ ging los).
Interactie met publiek is goed Richard voelt goed aan wat nodig is en vult bij bijzonderheden gewoon aan naar gevoel.
De vraag/Gil voor “whole lotta rosie” vond ik grappig dat Richard meteen het begin stuk speelde waarna Saskia nee schudde ;).
niet de plaats niet de tijd.
Al met al een geweldige avond die te snel voorbij is gegaan, aan te raden voor alle feesten en partijen voor alle leeftijden.
Al ben ik wel zeer benieuwd naar de elektrische versie
BEDANKT SUPERBAND.

Scroll Up