Richard

Meer over Richard

” Ik ben geboren op 18 augustus 1975 met een klein gitaartje in mijn handen! 😉
Zodra ik écht iets vast kon houden, pakte ik de gitaar van mijn vader. Ik speelde melodietjes na die ik hoorde, wel allemaal nog op 1 snaar! Op 5-jarige leeftijd ben ik serieus begonnen met gitaar spelen en al snel speelde ik de Shadows en de Dire Straits na.

Van de Beatles tot Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn tot Eric Clapton, al snel had ik mijn eerste optredens te pakken als klein mannetje van 10 jaar! Ik speelde met volwassen muzikanten waardoor ik snel veel leerde en veel ervaring kreeg.

Door de jaren heen heb ik bijna in alle genres wel muziek gemaakt, Rock, Pop, Nederpop, Jazz, Soul, Funk, Country en zelfs Hawaiian. In verschillende bandjes heb ik een enorm repertoire aan liedjes gespeeld en geloof het of niet, maar eens gespeeld vergeet ik de liedjes nooit meer. Vandaar dat ik door vrienden ook Rich ‘Jukebox’ Jungbeker wordt genoemd. “Gooi er een muntje in, dan speelt Rich het liedje zo weg…”

Muziek maken is wat ik het liefste doe en als ik er andere mensen mee kan raken, is dat mijn ultieme doel. Muziek kan je gelukkig maken, blij en vrolijk, maar het kan je ook troost bieden in moeilijkere tijden. Muziek is voor mij een uiting van gevoel. ”

Ik ben ook te boeken als INVALLER op gitaar of op (contra-)bas.

Ook ben ik te boeken als SOLO-ARTIEST voor alle speciale gelegenheden, zoals een receptie, een jubileum, een bruiloft, maar in het bijzonder ook voor uitvaarten.

Afscheid nemen

Helaas hebben we hierin zelf meestal geen keuze. Het overkomt ons. Er is zoveel mogelijk, maar vaak zo weinig tijd om ons er echt goed in te verdiepen.

Juist tijdens dit moment mag muziek raken en kan het ons troost bieden.
Live muziek is een bijzondere toevoeging, het gaat verder waar de woorden ophouden en zorgt voor een persoonlijk afscheid, een prachtige herinnering om voor altijd in je hart te bewaren.

U kunt bij de video’s kijken om een idee te krijgen hoe ik hier invulling aan geef op gitaar.

Liever eerst de muziek live ervaren? Dan kom ik bij u langs. 

De mogelijkheden samen bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

Scroll Up